Nina Nana (Ninullë nga Miriam Cani)

Pubblicato il 3 apr 2022
visualizzazioni 232 889
0

Muzike dhe Tekst: Alban Skenderaj
Orkestrim: Pat Anthony
Video by Rezarta Shkurta
Available on:
iTunes: music.apple.com/us/album/nina...
Spotify: open.spotify.com/album/1CyLnQ...
Shazam: www.shazam.com/track/61100214...
acromaxmedia.lnk.to/NinaNana

Intrattenimento

AlbanSkenderajMusic
AlbanSkenderajMusic